Lucy dag 58 – veilig!

Dag 58.. Vanaf nu gaat het echt spannend worden. Dit is het moment vanaf welke de pups levensvatbaar zijn. We zitten in de ‘safe zone’.

Vanaf nu mogen de pups geboren worden en hebben ze ook een echte reële kans om te overleven. Liever hebben we natuurlijk dat ze nog even lekker bij Lucy in haar buik blijven groeien. De bevalling wordt verwacht rond woensdag of donderdag. We merken al wel dat het gebied rond haar vulva wat aan het verslappen is. Dit is nodig voor de bevalling. Het haar rond haar tepels is de laatste weken al aan het uitvallen. Zo kunnen de pups makkelijker zogen. Het is met regelmaat erg druk in de buik van Lucy maar ze lijkt er zelf geen hinder van te hebben. Aan haar gedrag merk ik nog weinig. Ze is nog rustig. Af en toe trekt ze wat dekens uit elkaar in de kist. Het zal waarschijnlijk nog wel een paar dagen gaan duren.

Ik hoop er enorm op dat Lucy een natuurlijke bevalling zal hebben.

Degenen die zich geregistreerd hebben voor de livestream ontvangen een mailtje wanneer de bevalling begint. Nog niet geregistreerd? Wanneer de bevalling ingezet heeft worden er geen nieuwe aanmeldingen meer beoordeeld.

5 antwoorden
 1. Lydia
  Lydia zegt:

  Wat spannend!! Had me wel (opnieuw) geregistreerd, maar geen bevestiging ontvangen. Klopt dat? Wil natuurlijk heel graag meekijken.
  Toitoitoi met de laatste loodjes!!

  Beantwoorden
  • Chantal
   Chantal zegt:

   Hoi Lydia, als het goed is moet je er gewoon in kunnen! Je gebruikersnaam staat hier als het mailadres. Soms komt de bevestiging in de spambox, maar je kunt er dus gewoon in 😉

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *