Lucy vom Büffelboden

‘Lucy’

Lucy is ons kadootje. Onverwachts in ons leven gekomen maar wát zijn we ontzettend blij met haar!

Op een leeftijd van bijna 2 jaar zocht Lucy, buiten haar schuld om, een nieuw huisje. Lucy is gefokt bij de vom Büffelboden kennel uit Zwitserland. Deze laat de ouderdieren ook zeer uitgebreid onderzoeken alvorens ze in te zetten voor de fok. De fokster nam contact met ons op of Lucy misschien een goede match zou zijn voor ons.

En dat is ze! Lucy is erg actief en ontzettend leergierig. Ook is ze een echte knuffel. Met Lucy zijn we gestart met een basiscursus gehoorzaamheid. Later willen we graag gaan bekijken wat voor sport we met haar gaan uitoefenen. Waarschijnlijk iets met veel snelheid want ze kan enorm hard rennen!

Niets ontgaat haar, altijd klaar voor actie. Ze zingt naar de buurvrouw omdat ze graag een knuffel wil. Ze kan ontzettend hoog springen en doet dit ook graag. Ze vindt het heerlijk om met ons mee te gaan hardlopen.

Lucy is onderzocht aan de hand van ons strenge onderzoeksprotocol. We zijn ontzettend trots op haar mooie resultaten. Uiteraard staan alle uitslagen hiervan ter inzage onderaan deze pagina!

Zoals je op de foto’s kunt zien is Lucy van een atletisch type, ze is wat fijner gebouwd en heeft iets meer snuitlengte. Waarom wij dat erg prettig vinden kun je lezen op deze pagina.