We zijn er weer

Vanmorgen zijn we weggereden uit het prachtige (wit besneeuwde) Zwitserland. Gelukkig hebben we weinig last gehad van de winterse waarschuwingen voor Zuid-Duitsland.

Miro heeft Yara aan het begin van de week nog een aantal keer gedekt. Als er een succesvolle dekking tussen zit is deze tussen maandag en woensdag gebeurd verwacht ik. De dekkingen verliepen ontzettend soepel, we hebben helemaal niets hoeven doen. Miro en Yara deden het netjes zelf, wij konden lekker met ons kopje thee blijven zitten. Zoals het hoort te zijn. Het was geweldig om de chemie tussen die twee te zien. Ze zijn zo ontzettend dol op elkaar! Ze sliepen samen in 1 mand, verzorgden elkaar. Zo schattig, echt een stelletje!

Het dagen aftellen is ook al begonnen. We rekenen de dagen vanaf de ovulatie. Dan zou Yara vandaag rond dag 5 al zitten, van de ongeveer 63. Wat gaat dat ineens hard dan!

Yara is vandaag na thuiskomst ook gewogen. Ze weegt 10,9 kilo. Ook meten we haar buikomtrek op 2 plaatsen. Op de laatste rib en vlak voor de achterpoten. De omtrek rond haar laatste rib is 45 centimeter, voor haar achterpoten meet ze 40,5 centimeter. Vanaf nu meten en wegen we haar wekelijks. Als er iets te zien valt aan haar figuur zal ik daar ook foto’s van plaatsen maar dit is voorlopig nog niet aan de orde.

Na ongeveer 30 dagen zullen we een echo gaan maken, zo spannend!

Annette, ontzettend bedankt voor de gastvrije ontvangst. We voelden ons ontzettend thuis en vonden het erg gezellig!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *