Beschikbaar

Door omstandigheden is het Roze meisje beschikbaar gekomen.

Meisje Roze is een echt teefje. Levendig, wil graag overal bij zijn en alles mee maken. Ze is heel slim en leergierig, heeft uitdaging nodig. Ze is opgebracht met Puppy Culture, dit betekent dat ze al kennis gemaakt heeft met veel dingen. Ze kan al goed aan de lijn lopen en ze volgt al een socialisatiecursus op de hondenschool. Ze kent de clicker al, en werkt hier graag voor. Ze heeft een röntgenfoto van haar rug gehad en hierop zijn geen aanwijzingen te zien voor eventuele afwijkingen.

Degenen die ons volgen weten dat de ouders uitvoerig getest zijn, de testresultaten hier van zijn op onze website terug te vinden. Uiteraard kunnen we deze ook toesturen.

Morgen wordt ze 10 weken oud. Het zou leuk zijn als ze in een huisje komt met een hondenvriendje of vriendinnetje, maar dit is geen vereiste. Bij interesse mogen kandidaten een mailtje sturen, of een privéberichtje via Facebook of Instagram. We geven de voorkeur aan kandidaten waarmee we al eerder in contact geweest zijn.

Ze gaat niet direct mee bij een eerste bezoek.

22-5: Meisje Roze is gereserveerd

3 antwoorden
 1. Yacintha
  Yacintha zegt:

  Goedenavond , ik zat net op Facebook te kijken en zag een prachtige pup voorbij komen. Is ze nog beschikbaar en zo ja hoe duur is ze? We hebben een gezin met 4 kinderen en een Amerikaanse bulldog van bijna 2z

  Beantwoorden
 2. Raoul Budding
  Raoul Budding zegt:

  Hallo, Mijn naam is Raoul Budding. Mijn vrouw en ik zijn verliefd geworden op een bulldogje nadat via vrienden een weekje op Boy onze nieuwe Fr. Bulldog vriendje hebben gepast.
  Onze westie (wets highland white terrier) is na 15 jaar helaas overleden en wij zijn nu op zoek naar een nieuwe levensgezellin.
  Ik ben 66 en mijn vrouw is 57, beiden zijn wij zeer sportief en actief.
  Alhoewel wij initieel niet, als bekende bij jullie bekend zijn willen wij ons graag voordragen als een baasje voor Roze.
  Jullie kennel is ons opgevallen door de aandacht die jullie geven aan de gezondheid voor jullie honden.
  Onze Westie een teefje was geen ras hond maar uiteindelijk oersterk, trouw en aanhankelijk. Een gezonde trouwe hond is voor ons belangrijker als een esthetische prijshond.
  Wij hebben geen fok intenties.
  Wellicht zien jullie in ons goede baasjes voor Roze.
  Wij horen raag van jullie.

  Beantwoorden
 3. Karyn Jayne
  Karyn Jayne zegt:

  Aaah wat fijn dat ze waarschijnlijk een gouden mandje heeft gevonden ook wij zijn bekend met Franse bullies heb er 1 gehad en zorg voor nog 1 senior en een junior 🙂 heel veel succes met t plaatsen

  Groetjes van een fan/liefhebster

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *