Een echo gehad

Eigenlijk hadden we een echo gepland voor maandag 30 januari. Zoals ik ook al schreef ik het dagboekje van dag 21 had Yara op dag 16 en 17 bloederig/bruinige uitvloei. Gisteravond laat (op dag 23) was dit weer het geval. Ik werd hier best onzeker en bezorgd om. Daarom hebben van vanmiddag last-minute besloten om nu toch al een echo te gaan maken. Tenslotte is het vandaag dag 24 en zou er toch al wel wat te zien moeten zijn.

En onze vermoedens werden bijna direct bevestigd. Yara is hartstikke DRACHTIG van Miro!!!!

Hier onder zijn wat echobeelden te zien. Elke zwarte bol is een pup. Op de middelste foto zijn er zelfs 2 in 1 beeld te zien!

We zijn ontzettend blij en trots om eindelijk te kunnen zeggen: Rond 5 maart pups verwacht bij Hawbucks! Zoals het er nu naar uit ziet zijn alle pups al ruimschoots gereserveerd. Wij nemen helaas geen nieuwe aanmeldingen meer aan voor de wachtlijst.

Wanneer de bevalling start zal er ook een livestream starten. Hierop is de bevalling te volgen. Kijken op de webcam vereist registratie. Registreer je hier. Je krijgt een mailtje wanneer de bevalling van start gaat!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *