Een mooi uiteinde

Het is al even geleden dat ik een stukje schreef. Eigenlijk omdat er gewoon niets te melden was. Alles ging zijn gangetje en we wachtten op Lucy haar loopsheid. Nu, zo op het nippertje in 2017 heeft ze besloten om toch echt loops te worden!!

Ze is wat later als gepland. Na haar verhuizing richting ons in het voorjaar was dat wel te verwachten. Maar wanneer het dan wel zou gebeuren is natuurlijk de vraag. Als ze haar normale cyclus had aangehouden was ze eind oktober loops geworden. Ik ben er van overtuigd dat haar lichaam weet wat het beste voor haar is en zo heeft ze zelf haar juiste moment uitgekozen.

Vanmiddag vond ik een vlekje waar Lucy had gelegen. Natuurlijk werden we meteen enthousiast. Zou het…?? Dus Lucy kreeg een broekje aan. Ze is erg schoon op zichzelf, zonder broekje zouden we helemaal niets kunnen zien. Na een uurtje heb ik het broekje gecheckt, en ja hoor.. weer een vlekje. Het is echt begonnen!

Over ongeveer een week zullen we gaan starten met progesteron testen. Dit is een simpele test met wat drupjes bloed uit de voorpoot. Hieruit kan er afgelezen worden hoe ver Lucy is en of het juiste dekmoment al aangebroken is. Lucy zal gedekt worden door Marley. Een combinatie waar we prachtige gezonde atletische pups uit verwachten in elke erkende kleur. Allebei zijn ze uitvoerig getest en hebben prachtresultaten. Uiteraard houd ik iedereen via dit blog goed op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Wát een manier om 2018 in te luiden!

We nemen geen nieuwe pupppyaanvragen meer aan, onze wachtlijst is gesloten.

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *