Het is tijd

Vanmorgen is Lily weer geprikt op haar progesteronwaarde. We hadden al een vermoeden dat het wel eens zo ver zou kunnen zijn, en dit klopte! De progesteronwaarde was 20,2 vandaag, ruim boven de gewenste 15,9. Dit betekent dat Lily waarschijnlijk in de vroege uurtjes vanmorgen heeft geovuleerd en dat we ons gaan klaarmaken op de reis richting Käpt’n!

Morgenochtend zal ik samen met Lily in de auto stappen om hopelijk einde van de middag bij Käpt’n aan te komen. We duimen dat alles spoedig mag verlopen!

Vandaag begint ook al de telling voor de dracht, vandaag is dag 1 van 63. Als alles goed mag gaan is Lily rond 10 maart uitgerekend.

De wachtlijst voor dit nestje is vol, wil je toch een plekje bovenaan de wachtlijst? Overweeg dan om gastgezin te worden!

2 antwoorden
 1. Jerisa Bartol
  Jerisa Bartol zegt:

  Beste Hawbucks,

  Kunt u mij uitleggen of het van noodzaak is om een gastgezin te accepteren of is het ok mogelijk om te wachten op de wachtlijst op eventueel een ander nestje die eventueel in de nabije toekomst komt.

  Is het misschien mogelijk om op de hoogte gehouden te worden waar je staat op de wachtlijst.

  Met vriendelijke groet,

  Jerisa & Ferry van Dongen

  Beantwoorden
  • Chantal
   Chantal zegt:

   Hoi Jerisa,

   Ik begrijp niet helemaal wat je bedoelt met je vraag. De wachtlijst voor dit nestje is vol, op het moment van het schrijven van jouw berichtje had ik alleen nog een plekje voor een gastgezin. Deze is inmiddels vervuld.
   We zijn geen grote fokker en op dit moment is dit het enige nestje wat er gepland staat. Op zijn vroegst zullen we over 1,5 jaar weer een nestje plannen, mits alles goed verloopt deze keer. Tot die tijd is de wachtlijst gesloten. Wanneer de plannen voor een volgend nestje vorm krijgen opent de wachtlijst zich weer. Ik raad je aan je op de nieuwsbrief te abonneren als je interesse hebt in een toekomstige planning.

   Wij werken niet met een wachtlijst met plaats 1, 2, 3, enz. Elk nestje maken we een nieuwe wachtlijst van een aantal gezinnen die realistisch gezien een pup kunnen bemachtigen bij een goede nestgrootte. Deze mensen zijn niet ondergeschikt aan elkaar en hebben allemaal even veel kans op een pup.

   Hopelijk heb ik hiermee je vraag beantwoord. Mocht het nog onduidelijk zijn, neem dan even contact op!

   Groetjes Chantal

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *