In Zwitserland!

Degene die ons op Facebook volgen hebben het vast al gezien: Yara en ik zijn in Zwitserland!

Vanmorgen vroeg om kwart over 7 zijn we in de auto gestapt richting de kliniek voor de 5e progesterontest. Voor de zekerheid had ik al onze spullen al ingepakt en in de auto gelegd. Ik heb op de uitslag gewacht in de kliniek. Dit duurde 1,5 uur. In de tussentijd hebben wij een lekker wandelingetje gemaakt. Na onze wandeling zijn we weer terug gelopen naar de kliniek, waar de uitslag al op op ons wachtte. Deze was precies zoals we gehoopt hadden: 9.7!! Dit betekent dat Yara waarschijnlijk gisteren geovuleerd heeft, op 1 januari. Mooie start van 2017!

We zijn direct in de auto gesprongen om richting Miro te rijden! Yara en ik waren samen tijdens de rit. Krijn moet nog werken deze week, hij zal over een paar dagen naar ons toe vliegen.
Het was een prima rit, we hebben het gereden in 8 uur. De laatste 3 uur waren wel wat vervelend, er was dichte mist met flinke sneeuwval. Gelukkig zijn we heelhuids aangekomen bij Miro thuis.

Eenmaal aangekomen lieten de lovers er geen gras over groeien. Binnen 10 minuten was er gedekt! Ze vonden elkaar gelukkig nog net zo leuk als vorige keer.

We zullen nog een aantal dagen in Zwitserland blijven. Wanneer we weer teruggaan hangt af van de interesse van Miro en Yara in elkaar. Wanneer deze begint af te nemen zullen we weer naar huis gaan. Dan begint het lange wachten.. Na 3o dagen kan er een echo gemaakt worden, hopelijk zijn hierop dan pups te zien!

Gedurende de (hopelijke!) dracht zal ik tussendoor ook nog updaten hoe het verloopt. Ook zal ik vertellen wat er binnenin zich allemaal afspeelt. Vandaag een fragment uit de documentaire ‘In The Womb’ van National Geographic.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *