Dag 21

Dracht

1/3e! Wat gaat dat ongelofelijk hard en ontzettend traag tegelijk. Gisteren was het 3 weken na de ovulatie. Als Lily drachtig mag zijn zijn de foetussen nu ongeveer 5-10 millimeter en zullen in de komende week  gaan groeien tot 14-15 millimeter. De organen beginnen zich te ontwikkelen. Nog steeds zijn de foetussen erg kwetsbaar. Vanaf de dekking tot nu is er toch al aardig wat gebeurd! Hier onder een overzicht vanaf de dekking tot aan dag 20. Zoals je het op het eind van het filmpje al kunt zien komt er nu echt vorm in de foetussen!

We merken wel wat dingen aan Lily. Ze is enorm rustig geworden de laatste dagen. Ze ligt bijna alleen in haar mandje of op de bank. Ze speelt en rent erg weinig. Ze wil vooral veel knuffels. Haar eetlust is nog zoals normaal.

De echo staat gepland komende maandag, op dag 29. Spannend!! Misschien is dit de laatste dracht update, maar hopelijk krijgen we volgende week bevestiging.

Lily is ook weer gemeten en gewogen:

GewichtOmvang voor achterpoten
Dag 110 kg38 cm
Dag 710,1 kg38 cm
Dag 1410 kg39 cm
Dag 2110,1 kg40,5 cm

Lily haar taille lijkt toch gestaag te groeien.. Haar gewicht lijkt hetzelfde te blijven. We verwachten nu ook nog geen gewichtstoename.

Het lijkt ook alsof haar tepels weer iets groter en roziger worden. We zien ook dat de melklijsten wat losser worden. Ook valt het me op dat haar buiklijntje al wat aan het veranderen is.

Week 1

Week 2

Week 3

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *