Dag 49

Dracht
0%

Driekwart alweer. Nog 2 weken te gaan tot de bevalling. De pups groeien gestaag door. Het skelet gaat nu verstevigen, dit proces zal nog door gaan gedurende de komende maanden. Afgelopen woensdag (dag 45) hebben we voor het eerst de pups voelen bewegen! Al best vroeg! De pupjes zijn flink actief. Donderdag (dag 46) heb ik ook voor het eerst beweging gezien! Er is in de ontwikkeling van de pups niet veel te melden, ze zijn alleen maar aan het groeien. Deze week is er dus geen filmpje.

De oplettende bezoeker heeft het misschien al wel gezien: de link naar de puppycam staat online. Zo kan ik mooi alvast de verbinding testen en wat aanpassingen doen. Onze woonkamer wordt langzaam verbouwd. De werpkist staat in onze woonkamer. Zo kunnen we alles goed in de gaten houden en zo krijgen de pups ook vanaf het begin alle geuren en geluiden mee. Om ook mee te kunnen kijken op de webcam tijdens de bevalling kun je je hier registreren. Als we elkaar niet kennen of nog nooit gesproken hebben schrijf dan even een korte introductie in het opmerkingenveld.

Lily slaapt nog steeds ontzettend veel, ze is nergens voor te porren. Ook buiten wil ze het liefste weer direct terug naar binnen, dat is niets voor haar. Ze springt sinds een aantal dagen ook niet meer zelf op de bank. Normaal gesproken kost dat haar geen enkele moeite maar nu wil ze liever opgetild worden. Als ze zit dan raakt haar buikje de grond en ze zit ook wat wijdbeens, het ziet er erg grappig uit.

Lily is deze week ook weer gemeten en gewogen:

GewichtOmvang voor achterpoten
Dag 110 kg38 cm
Dag 710,1 kg38 cm
Dag 1410 kg39 cm
Dag 2110,1 kg40,5 cm
Dag 2810 kg40,5 cm
Dag 3510,4 kg42 cm
Dag 4211.1 kg47 cm
Dag 4911.6 kg50 cm

<p>Er is wat gewicht bij, zo’n 500 gram. Ze groeit ook in centimeters gestaag door.</p>
<p>Haar lichaampje raakt nu echt wel uit verhouding. Een dik lijf op spillepootjes met een klein koppie erop. Het ziet er erg grappig uit!</p>

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *