Onverwachte uitbreiding

Ruim een maand geleden ontving ik een berichtje. Of ik geinteresseerd was..? We waren totaal niet op zoek maar dit was al snel duidelijk. We krijgen uitbreiding!

Haar naam is Lucy.

Lucy is een teefje en in juli wordt ze 2 jaar. Door privé omstandigheden bij haar oude eigenaren was het voor Lucy beter als ze een nieuw huisje zou krijgen. Lucy is een halfzus van Miro, de vader van ons eerste nestje. Dit maakt haar de tante van de pups!

Wanneer dit berichtje online komt zijn wij onderweg met Yara en Lucy naar huis. We zijn nog een paar uurtjes onderweg want Lucy woonde niet naast de deur. Ze woonde 900 kilometer hier vandaan! Op 14 mei zijn we naar haar en haar baasjes toe gevlogen om kennis te maken. Eenmaal aangekomen duurde het precies één nanoseconde voor we verloren en verliefd waren. Ze is echt geweldig!

Als alles goed mag gaan hopen we met Lucy ook een bijdrage te kunnen leveren aan het ras. Ze heeft al wat röntgenfoto’s gehad van haar rug, nek luchtwegen en heupen en deze zagen er geweldig uit! Wanneer ze zich helemaal thuis voelt bij ons zullen we haar volledig laten onderzoeken volgens ons eigen protocol.

De röntgenfoto’s zijn in te zien op haar eigen pagina die later vandaag online komt.

Stephanie, bedankt dat je aan ons gedacht hebt!

Miriam and Christian, we zijn jullie ongelofelijk dankbaar voor het vertrouwen wat jullie in ons hebben en dat Lucy deel uit mag maken van ons gezin. We zullen er alles aan doen om haar een geweldig leven te geven!

16 antwoorden
  1. Jeannette
    Jeannette zegt:

    Wat een plaatje. Sommige dingen gaan zoals ze gaan. Deze dame kwam op jullie pad en pats boem! Zo heb ik er 5 gehad. Nu nog 4. Nooit in een opwelling hoor, maar je voelt het gewoon. Heel veel geluk met dit mooie meisje in jullie gezin.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *