Yara

Bulls of Crown Enchilada

Ons prinsesje, een echt meisje-meisje is het. Een heerlijk hondje, met een net zo heerlijk karakter.

Yara komt uit Hongarije. Een toevalstreffer, want deze kennel richt zich niet op haar atletische type. Zo lang zijn we op zoek geweest naar een type zoals Yara, en eindelijk was ze daar!

Yara is een actief meisje, altijd in de weer met een speeltje. Ook buiten is ze constant bezig, zoals je op de foto’s kunt zien. Ook is het een echte kroelkont, het liefst ligt ze bovenop je en dan wil ze gekriebeld worden. Haar bijnaam is niet voor niets Baby, zo ligt ze graag bij je. Yara heeft een ontzettend zachtaardig karakter en kan met alles en iedereen overweg. Ze heeft puppycursus en verschillende gehoorzaamheidscursussen doorlopen. Als pup was ze niet altijd even makkelijk te motiveren om samen te werken. Na haar puberteit is dat gelukkig helemaal goedgekomen! Het is een misvatting dat je met de Franse Bulldog niet kunt sporten. Yara is erg nieuwsgierig aangelegd en met wat extra inzet van ons beiden kan ze ook heel baasgericht zijn! Ze is vriendelijk tegen iedereen, en ze is ontzettend sociaal.

Yara heeft de uitgebreide gezondheidstesten goed doorstaan, zoals hieronder al opgesomd staat. Onderaan de pagina staan de formulieren en röntgenfoto’s ter inzage.

Zoals je op de foto’s kunt zien is Yara van een atletisch type, ze is wat fijner gebouwd en heeft iets meer snuitlengte. Waarom wij dat erg prettig vinden kun je lezen op deze pagina.

Wij zijn ontzettend blij met haar, en we hopen dat met Yara een goede basis zal worden gelegd voor onze kennel!

Na 2 prachtige nesten is Yara gesteriliseerd en geniet ze van haar pensioen bij ons thuis.